Eyl

Okulumuzda yürütülmekte olan "Beslenme Dostu Okul Projesi" ile sağlıklı beslenme konusunda bilincin ve duyarlılığın arttırılması için,  okulumuzda proje kapsamında "Öğretmenimle Beslenme Yapıyorum" uygulaması bu yılda devam edecek. Öğrencilerimiz beslenme programına uygun olarak getirdikleri yiyeceklerini öğlen aralarında öğretmenleri eşliğinde yiyerek teneffüse çıkıyorlar. Bu uygulama ile hem öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesi sağlanırken, hem de velilerimizin çocuğum bugün okulda ne yedi kaygısının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Beslenme Dostu Okul Projesinde görevli öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan "Haftalık Beslenme Programına" ulaşmak için TIKLAYINIZ...

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı, Sene Başı Öğretmenler Genel Kurul Toplantısı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk´un EBA  üzerinden canlı yayında öğretmenlere hitaben yapmış olduğu konuşmasının bitiminde, toplantıya saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlandı.

Ardından Okul Müdürümüz Mevlüt Şahin açılış konuşması yaptı.

Toplantı, görüşülmek üzere gündeme alınan maddelerin değerlendirilip karara bağlanmasıyla sona erdi.