Şbt

Okulumuz 2/C Sınıfı öğrencilerinin, öğretmenleri Gülcan TAŞDELEN rehberliğinde dahil oldukları e-twinning projesi "STEM and Environment" kapsamında yaptıkları çalışmalar.

Ara

Söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ara

2-F Sınıfı öğrencilerinin "5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı Tanınması"nın yıldönümü etkinliğinden kareler.

Ara

Rehber Öğretmenlerimiz Gökçe PİROĞLU AKÇAKMAK ve Tuba Yeşim GÜLER tarafından düzenlenen, "Akran Zorbalığını Önleme" konulu sınıf rehberlik etkinliklerinden kareler.

Ara

5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesi yıldönümü sebebiyle 2/N ve 3/A sınıfları tarafından yapılan etkinliklerden kareler.

Kas

3 Kasım 2023 Cuma günü Kartal Kaymakamlığı ve okulumuz iş birliğiyle kan bağışı şenliği düzenlendi. Cumhuriyetimizin 100. yılında bin ünite kan hedefiye başlattığımız kampanyaya Kartal Kaymakamımız Sayın Edip ÇAKICI, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KIRAÇ, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Yerel Yöneticiler, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları, Kartal Kızılay Vakfı, Basın Mensupları, Okul Müdürleri, Okul Müdür Yardımcıları ve Öğretmenler de katılım gösterdi. Etkinlik sonunda 1174 ünite kan toplanarak Türkiye rekoruna imza atıldı.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları düzenlendi. Görevli öğrencilerimiz bando eşliğinde mahallemizi dolaştı. Okul bahçesindeki kutlamalarda Okul Müdürümüz Sayın Erkan TUNÇ, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. "Cumhuriyetin 100.Yılı" temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediye takdim edildi. Törenimiz, şiirler ve halk oyunları gösterilerinin ardından sona erdi.

Ekm

1-A Sınıfı öğrencilerimizin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarından kareler ve video görüntüsü.

Ekm

2-E Sınıfı öğrencilerimizin, Görsel Sanatlar dersinde yaptıkları "Yaşasın Cumhuriyet" etkinliğinden kareler.

Ekm

1-F Sınıfı öğrencilerimiz Türkçe dersinde birinci ses grubunu bitirince ilk okumalarını okul kütüphanemizde yaptılar.

Ekm

1-F Sınıfı öğrencilerinin, Akıl Oyunları dersinde oynadıkları Hedef 5 oyunu etkinliğinden kareler.

Ekm

1-A Sınıfı öğrencilerimizin, Belirli Gün ve Haftalar etkinliği kapsamındaki "Hayat Onlarla Güzel" ve Türkçe dersi kapsamındaki "Elma ve Mandalinadaki A Sesi Avı" etkinliklerinden kareler.

Ekm

3-A Sınıfı öğrencilerimizin, Türkçe dersi "Eş Anlamlı ve Zıt Anlamlı Kelimeler" konusunda yaptıkları etkinlikten kareler.

Ekm

4-M Sınıfımızın Fen Bilimleri dersi kapsamında "Dünya'nın Hareketleri" konusunda yaptıkları sunumlardan kareler.

Ekm

2/N Sınıfı öğrencilerimizin, Türkçe dersi Zıt Anlamlı Kelimler konusu kapsamında yaptıkları "Zıt Anlamı Bul Ödülü Kap" etkinliğinin video görüntüleri.