eTwinning: Bir Araya Gelelim İyi Hissedelim

Okulumuzda Anasınıfı Öğretmenimiz Meral Sinç'in kuruculuğunda "Bir Araya Gelelim İyi Hissedelim" eTwinning projesi uygulanmaya başladı. Projeye okulumuz adına, Okul Müdürümüz Mevlüt ŞAHİN, Rehber Öğretmenlerimiz Gökçe PİROĞLU AKÇAKMAK ve Cansu BAKLACI,Sınıf Öğretmenimiz Perihan DEMİRDELEN ÇELİK, Özel Eğitim Öğretmenimiz Sevgi Simay UZUN, Anasınıfı Öğretmenimiz Dilvin TÜFEKÇİOĞLU dahil oldu.

Toplamda dört farklı okuldan on öğretmenin görev aldığı projede, kapsayıcı ve özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin, sınıf ortamında aktif katılımlarını destekleyip; yeni yöntem ve tekniklerden faydalanarak sosyalleşmeleri amaçlanmaktadır. Yapılacak etkinliklerle, kaynaştırma öğrencilerinin sınıf içi etkileşimi artacak ve kendine güven duygusu gelişecektir.

Yayın: 14.12.2021 - Güncelleme: 28.09.2023 22:47 - Görüntülenme: 773