Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı vesilesiyle okulumuzda düzenlenen anma programından kareler. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yılı vesilesiyle okulumuzda düzenlenen törenden kareler. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 4-I Sınıfı öğrencisi Ömer Asaf USTA, okullar arası Geleneksel Türk Okçuluk yarışmalarında İstanbul dördüncüsü olarak Mersin'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor ve Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Mrt

Geleneksel Çocuk Oyunları 4.Sınıflar Seksek kategorisinde okul takımımız ilçe 1.si olarak İstanbul genelindeki ilk beş okul arasındaki yerini aldı. Bu sonuçla birlikte takımımız, İstanbul birinciliği için yarışmaya katılım hakkı kazanmış oldu. Takımımız, öğretmenleri Ahmet ÖZSÜZER ve Okul Müdürümüz Erkan TUNÇ ile beraber Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürümüz SAyın Mustafa KIRAÇ' ı makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, yapacakları müsabakada takımımıza desteklerini ve başarı dileklerini iletti.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası sebebiyle okulumuzda hazırlanan panolar ve yapılan çalışmalar.

Şbt

"Psikolojik Sağlamlık" konulu aile bilgilendirme rehberi için BURAYA TIKLAYINIZ .

Şbt

Kartal ilçesinde düzenlenen "Geleneksel Çocuk Oyunlrı: Sek Sek" yarışmasında okulumuz 3. Sınıflar kategorisinde ikincilik kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve onları yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimiz Ahu İLDENİZ ve Ayşe TURGUT'u tebrik ediyoruz.

Şbt

Kartal ilçesinde düzenlenen "Geleneksel Çocuk Oyunlrı: Sek Sek" yarışmasında okulumuz 2. Sınıflar kategorisinde ikincilik kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve onları yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimiz Duygu DOĞAN ve Sibel TÜRKER'i tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 2/C Sınıfı öğrencilerinin, öğretmenleri Gülcan TAŞDELEN rehberliğinde dahil oldukları e-twinning projesi "STEM and Environment" kapsamında yaptıkları çalışmalar.

Ara

Söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ara

2-F Sınıfı öğrencilerinin "5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı Tanınması"nın yıldönümü etkinliğinden kareler.

Ara

Rehber Öğretmenlerimiz Gökçe PİROĞLU AKÇAKMAK ve Tuba Yeşim GÜLER tarafından düzenlenen, "Akran Zorbalığını Önleme" konulu sınıf rehberlik etkinliklerinden kareler.

Ara

5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı Verilmesi yıldönümü sebebiyle 2/N ve 3/A sınıfları tarafından yapılan etkinliklerden kareler.

Okulumuzda hazırlanan 10 Kasım panoları.

Okulumuzda yapılan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Törenimizden Kareler.