eTwinning: Masallara Yolculuk

Okul Müdürümüz Mevlüt ŞAHİN kuruculuğunda başlatılan MASALLARA YOLCULUK projemiz, okulumuzdan Harun KESİM, Göksel KIYILDI, Sabire KÖSE, Sibel TÜRKER, Gönül AYIK ve Meral SİNÇ 'in katılımıyla toplam 10 öğretmenle eTwinning platformunda uygulanıyor.

Projemizin amacı; kendi kültürümüze özgü olan masalları çocuklarımıza aktarıp unutulmamasını sağlamak, masalların güzelliğindeki sırrı, çarpıcı kurgusunu ve içlerindeki yoğun anlamı, kültürümüzün birikimini, toplumumuzun temel özelliklerini geleceğimizin mirasçısı çocuklarımızın gözleri önüne sererek,Anadolu Masal karekterlerinin tanıtılmasını sağlamaktır.

Yapılacak etkinliklerde kullanılacak her türlü kahraman,olay ve araçlarda kendi masallarımızın karakterleri kullanılacaktır.

Yayın: 11.12.2020 - Güncelleme: 28.09.2023 22:48 - Görüntülenme: 1026